ÜDVÖZÖLLEK

Sapovalenkó Katalin vagyok, fodrász, hajgyógyász és makeup artist. Világ életemben fodrász szerettem volna lenni, mégis más pályán kezdtem, és csak felnőtt fejjel döntöttem úgy, hogy a szenvedélyemnek fogok élni, így lettem fodrász. Arató Krisztián, világbajnok mesterfodrász akadémiáján folytattam a tanulmányaimat. 2015-ben tettem le a fodrász szakvizsgámat, majd Sinkovszki Ferenc szalonjában szereztem szakmai gyakorlatot és azóta a budapesti Erabelle Szépségszalonban tevékenykedek, illetve szülővárosomban, Gödöllőn.

A munkám a hobbim! Imádok hajszépítéssel foglalkozni és mindig tökéletességre törekszem. Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, így ismerem a legújabb trendeket, hajvágási és hajfestési technikákat. A klasszikus frizurákat éppúgy szeretem, mint a modern, extravagáns stílust, és nem riadok vissza a legextrémebb frizurák elkészítésétől sem.

2016-ban új kezeléssel bővült a szakmai tudásom, a neve hajgyógyászat, amely során kamerával állapítom meg, hogy mi a haj problémája, és annak megfelelően adok kezelést. Ugyanebben az évben elvégeztem egy professzionális smink tanfolyamot is, hogy vendégeimnek teljeskörű kiszolgálást nyújthassak.

Nyitott, közvetlen ember vagyok, akinél biztosan nem fogsz unatkozni. Barátságos környezetben várlak az év minden napján!

Sapovalenkó Katalin, fodrász, hajgyógyász, sminkes

Vendégeim mondták

Imádnivalóan tökéletes

Érsek-Tésik Erika
Megálmodod a frizurád, de ő még abból is jobbat csinál!

Profi, kedves, segítőkész, merész és kreatív

Linaa Vivien
A legeslegjobb fodrász. Csak ajánlani tudom!

Szívből ajánlom mindenkinek!

Balla Niki
Kati egy őstehetség, nagyon örülök, hogy rátaláltam. Szívvel-lélkekkel csinálja a munkáját és az eredmény mindig tökéletes.

Köszönöm a csodálatos Copacabana Ombre frizurám!

Kiss Réka
Köszi Kati! Tökéletes lett a hajam, pont ahogy elképzeltem. Nagyon jól éreztem magam nálad!

Kövess Facebookon

Kövess Instagramon